Nunta regală. Australia, dar cu totul special pentru Harry și Meghan

Australia a făcut un gest incredibil pe care îl consideră un dar oferit pentru prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle.

Guvernul federal din Australia a anunţat o donaţie de 10.000 de dolari australieni (7.500 de dolari americani) către Invictus Games Sydney ca dar de nuntă pentru prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle, informează duminică Xinhua.Premierul australian Malcolm Turnbull i-a felicitat sâmbătă, prin intermediul unei reţele de socializare, pe ducele şi ducesa de Sussex înaintea ceremoniei regale desfăşurată la Castelul Windsor din Marea Britanie.
Felicitări Harry & Meghan cu ocazia nunţii! Australia va face o donaţie pentru Invictus în onoarea căsătoriei voastre! Vă dorim să aveţi o viaţă lungă şi fericită împreună!, se arată în mesajul semnat de Malcolm Turnbull şi de soţia sa, Lucy.

Harry a pus bazele evenimentului sportiv

Harry, care a servit timp de zece ani în Armata Britanică şi a participat la două misiuni în Afganistan, a dorit să le ofere ceva camarazilor săi răniţi în teatrele de operaţiuni şi a pus bazele unui eveniment sportiv internaţional organizat în genul jocurilor paralimpice: Jocurile Invictus. Prima ediţie a fost organizată între 10 şi 14 septembrie 2014 în Parcul Olimpic din Londra şi au participat 416 soldaţi din 13 ţări. Următoarele ediţii au avut loc în 2016 în Statele Unite şi în 2017 în Canada.


Ediţia din 2018 a Jocurilor Invictus va fi găzduită de Sydney, între 20 şi 27 octombrie 2018.

Vineri, guvernul statului australian Noul Wales de Sud a anunţat că doi pui de koala care au venit pe lume la Grădina Zoologică Taronga vor primi nume inspirate de cuplul regal. Deşi nu se cunoaşte deocamdată cunoscut sexul acestora, unul dintre ei se va numi Meghan iar celălalt Harry, notează sursa citată. 

Vezi si: Nunta prințului Harry, costuri uriașe. S-a calculat totalul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel