Noul Duster, criticat dur în Marea Britanie

Noul SUV Duster a fost dur criticat de unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din Marea Britanie.

Mat Watson,un vlogger de sucuces din Marea Britanie a adus critici dure noului Duster care, în ciuda cârcotatașilor, este una dintre cele mai bine vândute autovehicule din Europa. Britanicul susține că la versiunea standard, care ajunge la 10.000 de lire sterline, SUV-ul este disponibil pe o singură culoare, nu are radio și nici aer condișionat. Cât despre navigație, susține că are un design "anost" iar "grafica este plictisitoare".

Sistemul electric pentru geamuri este foarte zgomotos

ȚNu îţi poţi lua niciun model de Dacia Duster cu frâne de urgenţă şi acesta este motivul pentru care a primit doar 3 stele la testele de siguranţă, în timp ce rivali de pe piaţa SUV-urilor au obţinut 5. Oglinda interioară nu are lumină pentru a-ţi lumina chipul frumos. Sistemul electric pentru geamuri este foarte zgomotos.

Această versiune de Duster vine în dotarea standard cu o cameră video. Imaginea nu este cea mai bună, dar este mai bine decât nimic. De asemenea este dotată cu patru camere pentru o vedere panoramică.

Pentru oraş este destul de bună, vizibilitatea este bună şi acestea te ajută să vezi ce faci. De asemenea, Dacia a făcut volanul cu 30% mai uşor decât la versiunea mai veche, iar asta îl face uşor de manevrat la viteză redusă. Suspensiile sunt şi ele foarte fine, ceea ce ajută la absorbirea şocurilor date de denivelări şi gropi”, a mai spus vloggerul, conform Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel