Noua Comisie Europeană. Marcel Ciolacu: Acesta este obiectivul PSD

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a transmis un mesaj cu privire la noua Comisie Europeană.

"Salut votul de învestire a noii Comisii Europene și îi urez succes în misiunea pe care și-a asumat-o de a ține Europa unită! Partidul Social Democrat are ca obiectiv integrarea profundă a României în clubul valorilor democrației de tip european și consolidarea Uniunii Europene, singurul proiect politic capabil să genereze prosperitate și pace în acestă regiune.

"PSD va lucra împreună cu familia sa europeană"

Ne dorim colaborarea îndeaproape cu noua Comisie pentru a face Europa mai puternică, dar și pentru atingerea obiectivelor României legate de integrarea în spațiul Schengen, apropierea de zona euro și adoptarea unui buget european care să țină cont de nevoile noastre de dezvoltare. De asemenea, ne dorim ca parcursul european al Republicii Moldova și al țărilor din Balcanii de Vest să beneficieze de sprijinul necesar din partea noii Comisii", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

"Partidul Social Democrat va lucra împreună cu familia sa europeană reprezentată de Partidul Socialiștilor Europeni pentru a susține obiectivele noastre la nivel european fiind în același timp vigilenți ca prioritățile asumate să fie în integralitate respectate", subliniază Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel