EXCLUSIV  Nora lui Măgureanu, totul despre chemarea în instanță a lui Băsescu

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, a vorbit pentru DC News despre adevăratul motiv pentru care este chemat în instanță fostul Președinte al României, Traian Băsescu. Alina Petre mărturisește că Traian Băsescu a fost chemat în instanță din cauza denunțului făcut de Florin Ghiulbenghian. De asemenea, luni, 21 noiembrie are loc primul termen pentru dosarul pe care fostul Președinte l-a deschis împotriva ei și a lui Ghiulbenghian.

Traian Băsescu este chemat în instanță în urma denunțului făcut de Florin Ghiulbenghian. Dânsul a făcut un denunț în care specifică anumite sume de bani, 400.000 de euro, care au fost date în campania electorală și care nu s-au dus în contul partidului. Eu nu am făcut nicio cerere împotriva lui Traian Băsescu privind dispariția lui Marta. Se știa de dispariția lui Marta de la Președinte în jos și probabil oameni care au știut de acest lucru, știu mai multe. Eu nici nu am pomenit numele lui Băsescu. Totul a fost interpretabil, iar eu am spus-o special așa.

Chemarea în instanță este un dosar pentru calomnie făcut de domnul Traian Băsescu împotriva mea și a domnului Ghiulbenghian, în care dânșii ne cer daune morale. Eu sunt chemată pentru niște articole publicate în ziare, iar domnul Ghiulbenghian este chemat pentru denunțul făcut împotriva domnului Traian Băsescu și a lui Daniel Moldoveanu. Eu nu am legătură cu acești doi domni. Singurul lucru pe care l-am afirmat este că se știa de dispariția lui Marta de la Președinte în jos., a declarat Alina Petre pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel