Nora lui Măgureanu: Lui Băsescu îi este frică. Ce va urma

După ce a reascultat, în studioul emisiunii Sinteza zilei, declarațiile făcute la adresa sa de către fostul președinte al României Traian Băsescu, Alina Măgureanu a concluzionat că acestuia îi este frică de ceva.

Mie mi se pare că domnului Băsescu îi este frică de ceva, ce va urma. O asemenea reacție... Nu știu cât de fericită sau nefericită știe dânsul că am fost. Într-adevăr, am fost foarte nefericită acolo în casa lui Măgureanu. Dar, mi se pare că a luat-o prea personal", a spus fosta nora lui Măgureanu.

Știa Traian Băsescu de uciderea lui Codruț Marta?

Despre faptul că Traian Băsescu ar fi avut cunoștință de uciderea lui Codruț Marta, Alina Petre a spus că ea nu a afirmat așa ceva.

[citeste si]

Nu am spus așa ceva. Am spus că era de la președinte în jos. Nu am spus despre președinte. Am spus că mi s-ar fi părut normal să fie înștiințat de anumite suspiciuni, a susține aceasta.

Florin Ghiulbenghian: În locul lui Traian Băsescu m-aș teme foarte mult dacă ar începe Dan Moldoveanu să vorbească

Despre fostul consilier prezidențial din mandatul lui Traian Băsescu, Daniel Moldoveanu, Ghiulbenghian afirmă că a făcut treburi murdare" și că fostul președinte ar trebui să fie îngrijorat de perspectiva unui eventual denunț.

L-am auzit pe Traian Băsescu numindu-l pe (n.r. Dan Moldoveanu)individul acela. Individul acela care timp de zece ani i-a făcut o groază de servicii și, aș putea spune, o grămadă de treburi murdare. A devenit individ? Eu în locul lui Traian Băsescu m-aș teme foarte mult dacă, Doamne ferește, începe Dan Moldoveanu să vorbească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel