Nominalizat la Oscar, respins de trei ori la intrarea în SUA

Oscar 2019
Oscar 2019

Jorge Antonio Guerrero Martinez, unul dintre actorii din distribuţia filmului mexican ''Roma'', a obţinut, în cele din urmă, viza pentru Statele Unite şi va putea participa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, informează vineri DPA. 

Actorul mexican, care interpretează rolul combatantului visător Fermin în pelicula nominalizată la Oscar şi regizată de Alfonso Cuaron, a declarat luna trecută că i s-a refuzat viza pentru SUA de trei ori, ceea ce l-a împiedicat să mai participe la proiecţii de filme şi la alte evenimente din industria cinematografică. Platforma de streaming Netflix, distribuitorul peliculei Roma, a reuşit obţinerea unei vize non-imigrare în urma colaborării cu ambasada SUA din Mexic, a confirmat The Times. Guerrero are, de asemenea, biletul de participare la cea de-a 91-a ediţie a galei premiilor Oscar, care va avea loc la Dolby Theatre, în Hollywood, în data de 24 februarie, unde se va alătura regizorului Cuaron şi colegei sale din distribuţie, Yalitza Aparicio, care interpretează rolul iubitei lui Fermin.

Premieră pentru Netfilx

Aparicio este, la rândul său, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. 'Sunt foarte fericit. Sper ca Yalitza să câştige Oscarul şi spun asta din toată inima', a declarat Martinez pentru site-ul mexican Quien. 'Ar fi nemaipomenit! Mă gândesc din ce în ce mai mult la asta!' 'Roma' a primit zece nominalizări la premiile Oscar şi este prima peliculă produsă de Netflix care obţine o nominalizare la categoria cel mai bun film, platforma de streaming devenind astfel o forţă de necontestat în industria cinematografică.

VEZI ȘI:

OSCAR 2019. Schimbări importante

Bancul zilei: Oscar la Hollywood


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel