Facebook a picat. Noi probleme, vineri, 19 noiembrie 2021. Au apărut GLUMELE pe Twitter/ VIDEO

Facebook înregistrează, vineri seară, noi probleme. 

UPDATE: Nici de această dată glumele n-au întârziat să apară pe Twitter: 

Facebook înregistrează noi probleme, vineri, 19 noiembrie 2021. Pentru o parte din utilizatori, vreme de aproximativ 20 de minute, mesageria Facebook nu a funcționat. Nici postările nu s-au putut face la fel de simplu ca înainte, unele fiind făcute din a doua încercare și după un timp de așteptare. Pentru alții, problemele continuă. 

DownDetector a arătat că au explodat raportările cu privire la buna funcționare a Facebook în această seară, ceea ce sugerează o problemă generală. 

2. -imagine fara descriere- (facebook-picat-down-detector_66144800.jpg)

Se pare că, din nou, problema nu a fost o simplă eroare locală. 

Metro.co.uk remarcă aceeași problemă legată de utilizarea Facebook. Știrea, publicată la 19:14, precizează că au picat site-ul Facebook, aplicația, iar mii de utilizatori remarcă probleme în realizarea postărilor. 

Se pare că cei mai afectați ar fi utilizatorii din Statele Unite. 

”M-am săturat de faptul că platforma Facebook nu este de încredere. A găsit cineva o alternativă viabilă? Sunt gata să renunț de îndată ce va exista una” arată un mesaj publicat pe DownDetector de un internaut. ”Nu pot posta pe Facebook și Instagram... DIN NOU” scrie un alt internaut. ”Nu pot efectua apeluri video... Nici nu pot posta” arată un alt mesaj. ”Nu se pot trimite fotografii pe messenger, conturile continuă să dispară. Comentariile nu sunt postate.”, ”Nu se poate posta - „în lucru pentru a remedia această problemă” – timp de aproximativ 15 minute.”, ”Nu pot posta pe pagină. Sper să se rezolve în curând.”, ”Nu pot posta nimic. Pot să văd lucruri, dar atât.” sunt alte mesaje ale unor internauți din întreaga lume, postate pe DownDetector. 

În 3 noiembrie 2021, Facebook și Instagram au picat, de asemenea, la nivel global. Vezi aici

Cea mai mare ”pană” a rețelelor sociale controlate de Facebook a fost în 4 octombrie, când Facebook, WhatsApp, Instagram au picat pentru o perioadă mai lungă, de peste șase ore. Glumele au curs atunci în rafală pe Twitter și s-a vorbit chiar despre un sabotaj din interior. 

Vezi aici: SABOTAJ din interior?/ Facebook, WhatsApp și Instagram au PICAT la nivel mondial. ”Nu mai exiști”. Cele mai tari GLUME de pe Twitter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel