Nigel Farage vrea să scoată și alte state din UE. Cum va acționa

Liderul demisionar al Partidului pentru Independența Marii Britanii (UKIP), Nigel Farage, a declarat miercuri că intenționează, după ce își va părăsi funcția, să asiste pe viitor campanii naționale pentru a ajuta și alte țări să iasă din Uniunea Europeană (UE), declarând că actualul "proiect al UE este acum muribund", informează agenția de presă DPA, citează Agerpres.

'Cred că ceea ce a făcut Marea Britanie a fost să deschidă ușa pentru sfârșitul uniunii politice (europene)', a declarat Farage pentru jurnaliști la Strasbourg, unde este membru al Parlamentului European din partea UKIP.

'Simt cu adevărat că rezultatul nostru oferă o rază de speranță mișcărilor pe întreg teritoriul UE', a spus el, citând sondaje ale opiniei publice care atestă o susținere în creștere pentru părăsirea UE în țări precum Danemarca, Olanda, Republica Cehă și Italia.

'Nimic nu va mai fi ca înainte. Cred că acest proiect, proiectul Uniunii Europene, este acum muribund', a subliniat Farage, adăugând că se așteaptă la o nouă criză în zona euro în următoarele câteva luni.

'Voi lucra cu partidele și mișcările politice din restul Europei și care încearcă de asemenea să-și recapete independența', a spus Farage.

Citește și: Anunț bombă: Nigel Farage demisionează după Brexit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel