Nigel Farage a produs revoltă în PE: Nu mai râdeți acum, nu?- VIDEO

Nigel Farage a fost primit "cu zgomot", marți, în PE. El a spus: "Haios, nu-i așa?". Cum nu a fost lăsat să vobească, Martin Schulz a atras atenția celor din sală că o calitate majoră a democrației este să-i asculți chiar și pe cei cărora nu le împărtășești opiniile. 

"Ce vreau să spun: Nu mai râdeți acum, nu?"

Lideul UKIP, Nigel Farage, și-a continuat discursul prin a spune: "Nu e haios? Când am venit aici în urmă cu 17 ani și am spus că vreau să conduc o campanie pentru a scoate Marea Britanie din UE, toți ați râs de mine. Ce vreau să spun: Nu mai râdeți acum, nu? De asta sunteți atât de supărați și furioși". 

El le-a spus celor prezenți în Parlamentul European că sunt în negare la nivel de proiect politic și că sunt în negare pentru că "moneda voastră eșuează". Nigel Farage le-a mai spus că nu vor să recunoască că apelul Angelei Merkel de anul trecut cu privire la primirea cât mai multor imigranți a dus la diviziuni majore în țări și între țări. 

"Pe ascuns, prin înșelăciune le-ați impus o Uniune politică"

Liderul UKIP a mai subliniat că principalul motiv al votului din Marea Britanie, majoritar de ieșire din UE, este că "pe ascuns, prin înșelăciune, fără să spuneți vreodată adevărul britanicilor sau restului popoarelor din Europa, le-ați impus o uniune politică". 

"Ne vrem țara înapoi"

"Ce s-a întâmplat joia trecută a fost un rezultat seismic. Ce au făcut oamenii obișnuiți, care au fost oprimați și care și-au văzut standardele de viață cum cad, a fost să respingă multinaționalele, băncile și au zis: ne vrem țara înapoi, granițele, vrem să fim o țară independentă și normală", a mai spus Farage. 

Marea Britanie, doar începutul

Nigel Farage a mai acuzat că au impus sărăcia Greciei și că "Marea Britanie nu va fi ultimul stat care va părăsi UE". 

"Consecințele economice ar fi mult mai rele pentru voi decât ar fi pentru noi"

"Dacă ați decide să vă pedepsiți singuri și să respingeți orice idee a unui acord comercial rezonabil, consecințele ar fi mult mai rele pentru voi decât ar fi pentru noi", a mai spus Nigel Farage. Liderul UKIP a continuat cu îndemnul "să încheiem între noi un acord rezonabil de liber schimb și apoi să recunoaștem că Marea Britanie va fi prietenul vostru, că vom face comerț cu voi, vom coopera cu voi, vom fi prietenii voștri cei mai buni din lume". 

VEZI MAI JOS VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel