EXCLUSIV  Niels Schnecker a spus cum crede că ne ascultă tehnologia: Dacă îți închipui că nu ești urmărit, te înșeli! / Oricine poate cumpăra informațiile / video

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Niels Schnecker a vorbit despre dispozitivele tehnologice moderne care au capacitatea de a obține informații privitoare la cei care le posedă.

Jurnalistul Niels Schnecker a fost invitat la DC News, unde a purtat un dialog alături de Val Vâlcu privitor la dispozitivele care au capacitatea să colecteze informații despre cei care le posedă:

„Odată mi s-a întâmplat să vorbesc în pauza publicitară despre reflectoare, cu telefonul închis, iar apoi mi-au apărut reclame la reflectoare. Câți oameni își cumpără reflectoare?“, a întrebat retoric Val Vâlcu. „Ne ascultă și când nu vorbim“, a mai adăugat acesta.

„Cineva m-a întrebat dacă folosesc globurile alea cărora le dai comandă și care au nume de fată. Eu am zis că am o chestie din aia pe birou pe care din când în când o mai folosesc. Mi-a zis: Băi, închide-o! Închide-o, că aia te ascultă!“, a spus Niels Schnecker.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Niels Schnecker, despre țara care l-a „adoptat”: Jeg, indisciplină și îngrămădeală. Se dau multe țepe / video

„Lucrurile astea te urmăresc! Dacă tu îți închipui, măcar și pentru 10 secunde, că tehnologia pe care o folosești nu te urmărește, te înșeli“, a completat Niels Schnecker.

„Păi tocmai. Și nu poate să te urmărească peste graniță, la 3.000 de kilometri?“, a adăugat Val Vâlcu.

„Ba da! Oriunde! Informația nu este culeasă de către serviciile de informații, ci de compania respectivă, Meta, Google, Amazon șamd. Ei vând aceste informații către oricine le cumpără.

La un moment dat, când trebuia să lucrez la campania electorală, aveam legături comerciale cu aceste companii. Le-am spus că am nevoie de informații din zonele orașelor mari cu privire la trendurile comerciale ale persoanelor. Trendurile comerciale dau și trendurile de gândire șamd“, a spus Niels Schnecker.

CITEȘTE ȘI      -     EXCLUSIV  Niels Schnecker a dat definiția influencerului / „Face publicitate fără să-ți dai seama“ / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel