EXCLUSIV  De unde lucrează Niels Schnecker, jurnalistul de la România TV, de fapt. De aproape un deceniu este remote / video

Niels Schnecker, jurnalistul România TV, a spus care este locul de unde lucrează de fapt.

De aproape un deceniu, Niels Schenker lucrează remote. Dar de unde mai exact lucrează ziaristul? Aflăm chiar de la el într-un interviu exclusiv DC News și DC News TV.

Niels Schnecker a locuit în Spania. Acum lucrează din Italia.

Despre cum era perioada când lucra în Spania, aflați în rândurile de mai jos. Jurnalistul ne-a spus cum erau oamenii din Madrid și care i s-a părut cea mai frumoasă zonă din țară.

„În Spania este foarte frumos. Madridul este nemaipomenit. Oamenii din Madrid sunt primitori, liniștiți, mâncarea este nemaipomenită. Dacă claxonezi în trafic, se uită la tine foarte mirați pe sistemul „Care este problema?” Ei au o vorbă: „Nu mă grăbesc”. Ei nu se grăbesc niciodată, la nimic. Dacă îi presezi în vreun fel, sunt foarte nedumeriți, pe ideea: „Unde arde? Ce s-a întâmplat? Care e problema?” Ei nu pot înțelege ideea de a fi grăbit, de a fi stresat”, a zis Niels Schnecker.

Jurnalistul a spus: „catalanii sunt mai diferiți, mai au ceva stres, mai au ceva vână”.

„Cea mai frumoasă zonă din Spania este Nordul țării”, a mai zis Niels Schnecker.

VEZI ȘI: Niels Schecker: Am fost jefuit. Vă prezint metoda prin care am pierdut economiile mele de o viaţă în doar trei minute - https://www.dcnews.ro/niels-schecker-am-fost-jefuit-va-prezint-metoda-prin-care-am-pierdut-economiile-mele-de-o-viata-in-doar-trei-minute_879219.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel