Nicolicea-Oreste, scandal la TV: "Hai, plimbă ursu!”

O discuție despre motivarea CCR și revocarea șefei DNA a degenerat într-un scandal cu jigniri și acuze. Protagoniștii au fost Oreste Teodorescu și Eugen Nicolicea. 

Oreste Teodorescu și Eugen Nicolicea au ajuns la să se certe la cuțite în emisiunea "Dosar de politician" de la postul B1 Tv. Discuțiile au început de la dezbaterea deciziei CCR și a ceea ce ar urma să facă președintele Klaus Iohannis în privința procurorului șef al DNA. 

Oreste: "Deci dumneavoastră spuneți că susținătorii lui Iohannis sunt proști, dumneavoastră care sunteți foarte inteligent. Dumneavoastră aveți proprietatea termenilor? Știm că sunteți cu gura mare, lăsați-mă să spun ceva!"

Nicolicea: "Tonul dumneavoastră arată că vă dați deștept!"

Oreste: "Voi, ăștia de la PSD, vreți să ne impuneți cu pumnul în gură orice! Hai, nu mai fiți mimoză, că nu v-a jignit nimeni. Am ce ton vreau! Vă întreb: a propune e totuna cu a decide? Fiți bărbat, nu jucați sceneta asta emoțională cu mine, că nu mă convingeți!"

Nicolicea: "Ca să ne respectăm, hai să ne respectăm! Face miștocăreală, habar nu are ce vorbește..."

Oreste: "Dumneavoastră sunteți genial, știe tot românul că sunteți perfect genial. În genialitatea dumneavoastră, aveți proprietatea termenului ”a propune”? Știți ce însemană ”a propune”? A propune nu e totuna cu a decide. Poate în PSD asta înseamnă, dar în limba română nu înseamnă asta."

Nicolicea: "Despre ce vorbește aicea? Vă spun un articol să-l interpeteze și Oreste: ”de la data publicării e general obligatorie”. Asta însemană și pentru președinte și pentru Oreste. De la data publicării înseamnă azi, nu săptămâna viitoare. În genialitatea lu domnu Oreste, nu știe ce înseamnă ”de azi”

Oreste: ”Domnului Oreste”! Vorbiți gramatical corect, nu fiți analfabet. Dacă mă înjurați, înjurați-mă corect! Sau la facultatea aia la seral pe care ați făcut-o nu ați învățat limba română?

Nicolicea: "Hai, plimbă ursu d-acia!". 

Oreste: "D-acia? Alo, țărane! Nu ”d-acia”, bă nu vorbești așa cu mine, că ne despart vreo patru biblioteci, băi țărane! Eu ți-am vorbit frumos și dumneata vorbești ca un birjar!"

Nicolicea: "Hai, lasă prostiile!"

Oreste: "Bre, du-te la matale la țară dacă vre să vorbești cu d-acia"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel