Nicolae Voiculeț a răbufnit după gestul lui Tudor Chirilă: Un moralist cu puseuri de patriot de ocazie. De ce nimeni nu-i trage pe dreapta pe acești 'artiști'?

Artistul Nicolae Voiculeț a reacționat pe pagina sa de Facebook, după ce Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă, în cadrul emisiunii ”Vocea României”.

'Se întrece orice limită a bunului simț și a rușinii față de oameni și a fricii față de Dumnezeu. Mi se pare un mare afront adus întregii țări, când un individ ca acest Tudor Chirilă un moralist cu puseuri de patriot de ocazie, s-a dezbrăcat în chiloți arătându-și toată goliciunea în fața tuturor, la emisiunea...Vocea României...??? nu-l știu, nu-l cunosc, nu am cântat niciodată împreună...dar aș vrea să-l întreb ce legătura are el cu acest fel de comportament dezechilibrat, cu România și cu... vocea ei...?' a scris Nicolae Voiculeț.

'Cine sunt cei care permit asemenea insulte...? Cine sunt responsabilii pentru felul în care așa zișii “artiști” ai acestei țări influențează și devin modele pentru copiii noștri? De ce nimeni nu ia măsuri? De ce nimeni nu-i trage pe dreapta? De ce este lăsat acest “artist” care în văzul lumii se dezbracă de haine și de caracter, să mai apară public și de ce i se alimenteză încontinuu egocentrismul bolnav, nefiind la prima abatere voiaristă...?!' a scris Nicolae Voiculeț

'Normal ar fi să fie dat afară de postul de televiziune, să fie interzis pe toate canalele media și să nu mai fie lăsat să exhibiționeze public pe scenă sau în “concerte”. Mulți dintre acești “artiști” autohtoni sunt ca un puseu de febră, care contaminează cu boala lor publicul sleit, care inca mai speră într-o miraculoasă „transfuzie“ de bună-cuviință' a scris Nicolae Voiculeț, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României", Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă. Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel