Nicolae Stanciu, transfer la Sparta Praga. A semnat

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Fotbalistul român Nicolae Stanciu s-a despărţit de Anderlecht Bruxelles şi este oficial jucătorul echipei Sparta Praga, cu care a semnat un contract valabil până în anul 2021, au anunţat marţi site-urile oficiale ale celor două cluburi. 

Stanciu, un mijlocaş de 24 de ani, a sosit pe 17 ianuarie la Praga, iar ziua următoare a efectuat vizita medicală. Negocierile au mai durat câteva zile, iar Stanciu a semnat în final cu Sparta, echipă la care mai joacă un român, Bogdan Vătăjelu. Stanciu va purta tricoul cu numărul zece la Sparta. 

Nicolae Stanciu a evoluat în România pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti (actuala FCSB). La sfârşitul verii lui 2016, el a semnat cu Anderlecht, devenind cel mai scump jucător din istoria campionatului Belgiei, 7,8 milioane euro (bonus de 2 milioane de euro neactivat), conform RTBF. În vara lui 2016, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, el a marcat toate cele trei goluri ale Stelei împotriva Spartei Praga, echipa bucureşteană obţinând calificarea cu scorul general de 3-1. 

Palmares la Anderlecht

Stanciu a jucat în 34 de meciuri de campionat pentru Anderlecht, reuşind cinci goluri. În sezonul trecut, Anderlecht a câştigat campionatul şi a ajuns în sferturile de finală ale Europa League. În actuala stagiune, el a fost folosit puţin de echipa din capitala Belgiei, la care mai legitimat şi Alex Chipciu. 

Mijlocaşul are 19 selecţii pentru naţionala României, pentru care a marcat şase goluri, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel