Nicolae Popa - ÎCCJ, protocol. Adrian Miclescu, fost procuror-șef PNA, afirmații explozive

Avocatul Adrian Miclescu, fost procuror general adjunct PNA, face declarații fulminante după scandalul de la ÎCCJ. 

Iată declarațiile lui Adrian Miclescu: 

- profesorul Popa e o figură mare în lumea juridică, un om deștept și un om integru, e clar că e falsificată, e o semnătură aplicată, toate elementele converg spre o falsificare de documente. 

- pe 1 septembrie s-a pensionat nu că a vrut el, i s-a spus să plece, nu l-a mai vrut Băsescu, venise în perioada lui Iliescu, legal el mai avea 1 an de zile ca să-și ducă mandatul. I s-a spus să plece. Pe 1 și-a depus cererea la CSM pentru că Băsescu i-a spus că plece. În. ziua aia a făcut o mică petrecere de rămas bun, mai întâi cu o mare parte dintre ei, apoi cu cei pe care-i aprecia. Le-a spus celor apropiați că din momentul acesta, adică astăzi, 1 septembrie, ora 18:00, când s-a terminat petrecerea, eu nu mai pun piciorul în această instituție în viața mea. Din momentul acela, nu a mai venit acolo în viața lui. Păi cum să semneze pe 2? Era supărat, a vrut să mai stea, nu l-au mai vrut, făceau deja jocurile. 

- În poll position era Pandrea, șeful secției penale și omul lui Băsescu, care a adus-o pe Livia Stanciu și mergea la cafea cu dl președinte Băsescu și dacă cineva știe despre ce s-a întâmplat este acest domn. Dacă e cineva care să știe despre acest protocol trebuie să fie dl Pandrea, poate doamna Barbălată. 

- Dl profesor Popa, jos pălăria! Îl cunosc, l-am cunoscut, erau oameni de valoare. Petrecerea s-a terminat la ora 18:00 și a plecat și a spus: nu mai pun în viața mea piciorul în clădirea asta. Relatarea a fost făcută de unul dintre participanți, om de toată încrederea și judecător al ÎCCJ în acel moment, este o persoană demnă de încredere, eu n-aveam ce să caut la Înalta Curte în acel moment. 

- N-a plecat de voie, a plecat de nevoie, mai ales că avea o situație nenorocită de familie, atunci îi murise soția, ce să facă acasă? El s-a purtat extraordinar de bine cu oamenii acolo. 

- Eu l-am întrebat pe acest fost judecător și bun prieten de-al meu ce s-a întâmplat. Mi-a explicat ce am relatat. 

Revenim cu declarații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel