Nicaragua a confirmat o eroare în votul pentru premiul The Best al FIFA

Federaţia de fotbal din Nicaragua (Fenifut) a admis comiterea unei greşeli în procesul de votare pentru premiul The Best al FIFA şi a confirmat că preferinţa pentru Lionel Messi îi aparţine fundaşului Manuel Rosas, care a votat anul trecut, şi nu actualului căpitan, atacantul Juan Barrera, relatează EFE.

Fenifut a recunoscut o eroare administrativă în momentul transmiterii votului către FIFA la premiul The Best, din greşeală fiind trecută alegerea lui Manuel Rosas, un mexican naturalizat, cel care votat în ancheta din 2018. Votul pentru Messi îi aparţine lui Rosas şi nu lui Barrera. Sarcina votului pentru premiul The Best a fost delegată către selecţionerul naţional, costaricanul Henry Duarte, care urma să decidă căpitanul care va vota. Acesta l-a ales pe Manuel Rosas, care votase şi în anii anteriori. Fenifut a precizat însă că atât Duarte, cât şi Rosas au votat pentru Leo Messi, cum apare în lista oficială FIFA.

Barrera, căpitanul selecţionatei din Nicaragua, s-a declarat surprins când s-a văzut pe lista căpitanilor care l-au votat pe starul Barcelonei.

Nu am votat pentru premiile The Best 2019, toate informaţiile privind votul meu sunt false, a scris Barrera pe contul său de Twitter.

Premiul The Best 2019 a fost cucerit de Lionel Messi, care a cucerit titlul în Spania, marcând 51 de goluri în 50 de meciuri. El a câştigat şi Gheata de Aur cu 36 goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel