Urmărește emisiunea live


Neymar la Barcelona. Reacția oficială a clubului

Neymar
Neymar

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a exclus luni ideea revenirii atacantului brazilian Neymar la echipa spaniolă, relatează EFE.

Bartomeu a asigurat că nu avut niciun contact cu anturajul vedetei braziliene a lui PSG, pe fondul zvonurilor despre posibila întoarcere a atacantului la echipa blaugrana. 'Nu este prevăzută revenirea lui Neymar. Noi nu am avut nicio discuţie şi nicio întâlnire' cu anturajul jucătorului, a declarat Bartomeu pentru Catalunya Radio. 'El a hotărât că viitorul său este la altă echipă, a plătit clauza de reziliere şi a plecat la Paris. Nouă nu ne place ca jucătorii să plece plătind clauza', a adăugat oficialul, la ceva mai mult de un an după ce PSG a plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar, care a devenit cel mai scump fotbalist din istorie.

Bartomeu a indicat că nu se pune problema că el personal nu doreşte revenirea jucătorului 'Nu este o decizie a preşedintelui', a spus oficialul, menţionând că hotărârea este luată de antrenorii şi de directorul sportiv al clubului.

Neymar, în Barcelona

Aşa cum a scris ziarul L'Equipe, Neymar care a profitat de un weekend de repaus şi a petrecut duminică mai multe ore la Barcelona, amuzându-se în acelaşi timp pe seama zvonurilor legate de revenirea sa la clubul catalan.

Tot luni, Bartomeu a afirmat că în principiu Barca nu va aduce niciun jucător în această iarnă. De asemenea, el şi-a exprimat încrederea în antrenorul Ernesto Valverde, care în sezonul trecut, primul pentru el pe banca Barcei, a reuşit eventul campionat - Cupa Spaniei. Barca va juca miercuri acasă cu Inter Milano, în Liga Campionilor, iar duminică va primi vizita marii rivale Real Mdrid, în La Liga. Catalanii sunt lideri în campionat, cu 18 puncte după 9 etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel