Neymar, criticat de Lothar Matthaeus

Neymar Jr., starul Braziliei
Descriere foto: Neymar Jr., starul Braziliei

Neymar trebuie să înceteze cu gesturile teatrale pe teren, susţine germanul Lothar Matthaeus.

Neymar Jr., starul Braziliei, trebuie să înceteze cu gesturile teatrale pe teren deoarece toate acestea îi afectează imaginea, a declarat fostul internaţional german Lothar Matthaeus.

''Neymar nu are nevoie de aşa ceva. El este un jucător excelent, iar toate acţiunile teatrale nu sunt menite să-i aducă simpatie'', a afirmat Matthaeus.

Potrivit acestuia, alte vedete ale fotbalului, precum Messi sau Maradona nu au apelat niciodată la asemenea gesturi ieftine.

Simulează faulturi

Starul brazilian a primit în ultimul timp mai multe critici din partea unor foşti sau actuali antrenori şi jucători pentru faptul că simulează faulturi şi că se prăbuşeşte pe teren la cea mai mică atingere.

''În privinţa criticilor la adresa mea, cred că nu sunt decât o tentativă în plus de a mă destabiliza. Nu-mi pasă de critici, iar de cele din presă nici atât nu mă ocup. Eu nu am vorbit cu presa la ultimele două meciuri, întrucât nu vreau polemici, prea multă lume se inflamează. Nu vreau să mă fac remarcat altfel decât pe teren, pentru că sunt un jucător", a replicat Neymar.

Vezi şi: Cristi Borcea, comparație cu Messi și Ronaldo: ''Sunt mai bun ca ei la făcut copii''


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24