Neymar a dat în judecată pentru a treia oară clubul FC Barcelona

Neymar jr. foto: @PSG - FB
Neymar jr. foto: @PSG - FB

Atacantul brazilian Neymar a acţionat din nou în justiţie clubul spaniol de fotbal FC Barcelona, căruia îi solicită suma de 6,5 milioane euro.

Suma reprezintă plăţi care i-au fost impuse ca persoană fizică, pentru contractele fictive semnate cu ocazia transferului său de la Santos, în 2013, informează cotidianul El Mundo.

Este pentru a treia oară când Neymar deschide o procedură judiciară împotriva clubului la care a evoluat până în 2017, înainte de a se transfera la Paris Saint-Germain. Suma totală pe care brazilianul o solicită din partea grupării de pe Camp Nou se ridică la 38,6 milioane euro.

Alte sume cerute de Neymar

În prima sa reclamaţie, Neymar a cerut ca Barca să-i achite 28,6 milioane euro, în ianuarie 2018, bani care reprezentau a doua parte a primei sale de prelungire a contractului cu clubul spaniol, pe care urma să o primească înainte de a pleca la PSG. În cea de-a doua acţiune în justiţie împotriva fostului său club, în decembrie 2019, avocaţii fotbalistului sud-american au cerut 3,5 milioane euro, reprezentând restanţe salariale.

Clubul FC Barcelona nu are de gând să achite banii solicitaţi de fostul său jucător, ci doreşte să contraatace printr-o nouă acţiune în justiţie împotriva brazilianului, precizează El Mundo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel