Nelinişte la FCSB după eliminarea din cupele europene. Becali cere schimbări la antrenamente, "Pintilii a zis că pleacă". Şumudică, cerut la FCSB

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Pintilii ar fi spus că pleacă de la FCSB, dacă patronul Gigi Becali insistă cu schimbări în modul în care se fac antrenamentele. 

După eliminarea FCSB din Conference League, scor 2-0 cu Nordsjaelland, Gigi Becali a fost nemulţumit de cum sunt executate cornerele de către fotbaliştii FCSB. 

"Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci.

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?", a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

Suporterii FCSB îl vor pe Şumudică la echipă 

"Să vină Șumudică și să le scoată figurile din cap”, a fost mesajul lui Adrian Stamate, pe rețelele de socializare.

"Ar fi prea frumos să vină Șumudică”, a completat Alex Solomon.

"Hai că vine Șumi după meciul ăsta! Ne trebuie un antrenor adevărat”, susține și Dacian Ivănoiu, care și-a format deja o impresie despre Elias Charalambous.

"Să nu uităm că Șumi a cam câștigat meciurile în România, inclusiv antrenând la Chiajna. Cei mai buni antrenori români sunt Petrescu și Șumudică”, a fost concluzia lui Sergiu Cezar, suporter FCSB, citat de Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel