Negrescu, despre reforma în PSD: Nu ne permitem ca acest proces să eșueze

Victor Negrescu transmite un mesaj după ce a participat, miercuri, la şedinţa PSD.

"Am participat astăzi la ședința Partidului Social Democrat. Am început să învățăm din greșeli, ne revenim în opțiunile românilor iar acum este timpul să luăm deciziile necesare pentru recâștigarea încrederii cetățenilor, reclădirea ideologică a partidului și lansarea unor idei și propuneri concrete pentru dezvoltarea echitabilă a societății românești.

Proiectul politic și schimbările la statut la care lucrăm în prezent sunt esențiale în această direcție pentru a ne recâștiga credibilitatea, a întări reputația de partid al profesioniștilor și a reda speranța în capacitatea și voința noastră politică de a lupta pentru cei mulți", a scris Victor Negrescu pe Facebook.

Nu ne permitem ca acest nou proces de reformă să eșueze 

"Social democrații români militează de peste 126 de ani pentru justiție socială, un plus de democrație și dezvoltarea echitabilă a societății românești în fața unei drepte mereu avide de putere și de acapararea resurselor. Nu trebuie să abandonăm lupta dar trebuie să înțelegem noile revendicări sociale și așteptări ale cetățenilor.

Din discuțiile de astăzi, este evident că nu ne permitem ca acest nou proces de reformă să eșueze pentru că miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia dintre noi. Pentru asta avem nevoie să urmăm calea europeană care a definit mereu acțiunea politică de stânga și să ne impunem cele mai înalte standarde morale și profesionale. Nimeni nu este perfect dar cu siguranță printr-un plus de sinceritate și transparență putem reda încrederea că stânga românească este cea capabilă să livreze soluțiile și politicile așteptate de cetățeni.

Se impune un nou fel de a face politică în România iar am această convingere fermă, de foarte mulți ani, că singurul partid care poate da direcția unei schimbări reale a clasei politice este Partidul Social Democrat", transmite Victor Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel