Naturalizare Omrani. Lider CFR, verdic: Poate să se supere pe mine, dar nu cred că e asta soluția

Mihai Bordeianu, jucătorul CFR-ului, este de părere că naționala dispune de un număr mare de jucători români valoroși, iar naturalizarea lui Omrani nu este necesară.

"Cred că în România sunt jucători valoroşi care pot face faţă cu brio la echipa naţională. Şi nu cred neapărat într-o soluţie naturalizarea lui Billel sau a altor jucători. Poate să se supere Billel pe mine", a declarat, la o conferință de presă, Bordeianu.

"Încă nu suntem siguri de calificare, şansa a făcut ca să mai avem un meci care poate duce şi la al doilea, dar de noi depinde şi depinde cum vom aborda meciurile astea ca să putem juca un European la noi acasă. Eu pe Mirel Rădoi nu-l cunosc personal, până acum a avut performanţe la echipa naţională U21, nu ştiu ce să spun. Îi urez baftă, să fie inspirat şi să califice echipa naţională la Campionatul European", a mai spus mijlocașul lui CFR Cluj, potrivit Mediafax.

Imediat după ce a fost numit selecționer al României, Mirel Rădoi a anunțat că își dorește naturalizarea lui Billel Omrani și a lui Dumitro Cardoso.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel