NATO, în ALERTĂ. Aviația rusă, activități intense deasupra Mării Negre

Rușii amenință spațiul european. De două zile, lupta se duce la nivel aerian. NATO este în alertă după ce a depistat activitate intensă a aviației ruse în spațiul aerian european. 

Avioane ale unor țări NATO au decolat din patru locuri diferite pentru a efectua misiuni de interceptare împotriva a patru formații de avioane militare ruse care efectuau "manevre militare semnificative" în spațiile aeriene ale Mării Baltice, Mării Nordului și Mării Negre, a anunțat NATO, într-un comunicat. Manevrele ruse au avut loc marți și miercuri. 

NATO precizează că intensele activități ruse constituie un nivel neobișnuit de activitate aeriană în spațiul european. 

Comentatoare NBC riscă să fie concediată. Ce a spus despre Simona Halep

Avioanele ruse au zburat deasupra Mării Negre chiar în după-amiaza zilei de miercuri. Radarele NATO au detectat și au urmărit patru aeronave care zburau în spațiul internațional de deasupra Mării Negre. Este vorba despre două bombardiere strategice Tu-95 și două avioane de vânătoare de tip Su-27.

Cele patru avioane rusești au fost interceptate de aviația turcă, iar NATO a continuat să le urmărească în spațiul internațional. În jurul orei 16:00 (17:00 ora României), avioanele erau încă în aer, precizează NATO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel