Adrian Năstase- Liviu Dragnea. Critici: Congresul a fost doar o reglare de conturi

Fostul premier al României a declarat că s-au făcut anumite greșeli în cadrul Congresului PSD și că, în mare parte, îi aparțin președintelui partidului, Liviu Dragnea.

Adrian Năsase este de părere că scopul Congresului PSD ar fi fost doar pentru a se face o reglare de conturi. ”Am discutat cu Dragnea o vreme. Mă căuta. Dar în ultimele luni n-am mai avut un dialog. Bănuiesc că prezența mea la Congres ar fi fost deranjantă, deși activitatea mea a fost legată strict de interesele partidului. Cred că a fost deranjat strict de scrisoarea lui Bădălău, mai ales că Bădălău m-a consultat. Congresul a fost doar o reglare de conturi. Să o scoți complet din joc pe Ecaterina Andronescu e o mare greșeală. Dragnea nu a înțeles care e miza acestui Congres sau mai bine spus Congresul a rămas o miză”, a declarat Adrian Năstase.

 Ce spera Adrian Năstase înainte de congres 

Fostul prim-ministru avea alte speranțe îninte de congres, însă nu a exclus varianta ca totul să fie doar o reglare de conturi. „Congresul EXTRAORDINAR al PSD va fi, în functie de obiective și de desfășurare, un eveniment ce va marca revigorarea partidului sau va reprezenta un cartuș tras în gol. Unii se vor grăbi să spună că este vorba de o reglare de conturi și de o reașezare a scaunelor în jurul mesei sub cupola unor documente “de vitrină” pe care nu le va citi mai nimeni. Eu sper să nu fie așa și că abordarea doctrinară și cea de vitalizare a activității politice vor fi revăzute", declara Năstase 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel