Mureş: Accidentul soldat cu doi morţi şi blocarea DN 15 timp de nouă ore, produs de maşina aparţinând corpului diplomatic

Accidentul rutier de pe DN 15 E578 dintre Suseni şi Brâncoveneşti, care s-a soldat cu moartea a două persoane şi rănirea uşoară a altor două, precum şi cu blocarea traficului rutier timp de nouă ore, a fost produs de maşina cu număr de corp diplomatic, care se pare că a pătruns pe sensul opus de mers.

Evenimentul s-a produs miercuri, după ora 17,00, fiind implicate două autoturisme şi un autocamion care transporta rumeguş, iar traficul rutier a fost reluat în zonă în noaptea de miercuri spre joi, după ora 2,00. 'La data de 22 mai, la ora 17,05, pe DN 15 E578, la km 114+400 m, în afara localităţii Suseni, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, o femeie, de 36 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Alba, care s-a răsturnat pe carosabil, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcţia Reghin-Topliţa, de către un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Mureş.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto, de 36 de ani, precum şi al unui pasager aflat în autoturismul condus de aceasta, respectiv un bărbat de 42 de ani, cetăţean străin. Alte două persoane, respectiv conducătorii celorlalte două vehicule au suferit vătămări corporale uşoare', a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Martorii care au văzut accidentul au arătat că, într-o zonă cu vizibilitate şi o şosea în linie dreaptă, maşina cu număr de corp diplomatic a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit autocamionul care a început să se balanseze şi a lovit un taxi înainte de a se răsturna transversal pe şosea. Maşina cu număr de corp diplomatic a ricoşat în afara şoselei, pasagerul fiind proiectat pe asfalt, iar tânăra care era la volan a rămas încarcerată. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel