Muncitor român, mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci

Român mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci
Român mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci

Un român a murit în condiții groaznice la o fermă ce se află între Loosbroek și Nistelrode, Olanda. Muncitorul a fost găsit într-un utilaj cu care se pregătea mâncarea animalelor.

Victima accidentului fatal de la o fermă de lângă Nistelrode, produs joia trecută, 4 ianuarie, este un bărbat de 51 de ani, de origine română. Acest lucru a fost confirmat recent de poliție, potrivit bd.nl, citat de stiridiaspora.ro.

Bărbatul lucra la ferma de porci de pe Jonkerstraat. Potrivit primelor informații, bărbatul a fost prins într-o mașină cu care se făcea nutrețul pentru alimentarea porcinelor. 

Conform inspecției SZW, bărbatul a fost găsit mort în mașină. Inspectoratul a început o investigație asupra a ceea ce s-a întâmplat exact și acum nu face nicio declarație cu privire la aceasta.

Accidentul industrial a  fost raportat joi în jurul orei 14.15. O mare alarmă a fost imediat declanșată. Pe lângă pompierii, poliția și ambulanța, la fața locului a ajuns și un elicopter medical. Cu toate acestea, lucrătorii de ajutor nu l-au mai putut salva pe muncitorul român.

Sursă: stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel