Matthew Mode, medicul fals. Pacientă mutilată de italian. Medic: Situația, mult mai gravă

Unul dintre cei mai cunoscuţi esteticieni a vorbit despre cazul unui femei care a fost mutilată de Matthew Mode (Matteo Politi), escrocul italian.

Medicul Radu Ionescu a postat pe Instagram un clip video în care povesteşte despre intervenţiile pe care le-a făcut pentru a repara greşelile comise de Matthew Mode (Matteo Politi).

"Situaţia acestui impostor este mult mai gravă decât a semnalat presa. Şi aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat, în urma practicării medicinei fără drept. Azi, vă prezint un caz al unei paciente care a venit la mine în cabinet pentru a încerca să rezolve situaţia lăsată de acest impostor, o mutilare în urma unei operaţii de augmentare (...) Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are şi o complicaţie locală. Practic, în urma actului chirugical, se întrerupe vascularizarea zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acestuia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical. Se recomandă să se aştepte până la un an de zile, când se vor încerca nişte manevre chirurgicale de reconstruție a zonei. Dacă nu, vom încerca printr-un tatuaj să remediem situaţia locală", a povestit medicul.

Vezi și:  Matthew Mode, medicul fals. Ovidiu Bălan, ipoteză șoc: De ce chirurg? Nu cumva îi trebuie sânge?

Matthew Mode, medic fals. Ce scrie pe diploma "chirurgului"

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26