MRU, apel disperat: "Este un dezastru"

Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Liderul partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus că, la acest moment, pe scena politică avem de-a face cu un dezastru.

Acesta recunoaște că rezultatul de la alegerile europarlamentare a fost sub așteptări, motiv pentru care convoacă Biroul Permanent Național al Partidului.

VEZI ȘI: MRU 3% se gândește la prezidențiale


"Ne aflăm în fața unui dezastru. Este un dezastru politic la apariția căruia am contribuit noi toți, politicienii de dreapta. E momentul să admitem că am fost lipsiți de viziune și înțelepciune și să facem un pas în spate. E nevoie ca, după ce am primit această lecție din partea electoratului, să demonstrăm că putem fi echilibrați și înțelepți, deși facem acest lucru în al doisprezecelea ceas, și să ne debarasăm fiecare de orgolii, astfel încât coagularea dreptei să nu se mai împiedice de lipsa noastră de viziune. Împreună cu toți colegii mei din FORȚA CIVICĂ, am decis să ne asumăm rezultatul acestui scrutin și să convocăm Biroul Permanent Național al Partidului", a scris Mihai Răzvan Ungureanu pe Facebook.

"Fac un ultim apel către toți colegii mei din dreapta spectrului politic, prin care îi rog să se abțină de la declarații extreme și gesturi nechibzuite care ar putea să împiedice apropierea formațiunilor de dreaptă în viitorul apropiat. Dezastrul este suficient de mare pentru a nu mai tensiona situația deja existența. Vremea orgoliilor a trecut și a devenit irelevant cine și în jurul cui se va uni dreapta. România are nevoie de o formațiune politică de dreapta puternică, nesubminata de interesele unuia sau altuia", a conchis liderul Forța Civică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel