Motocicliștii, "donatori de organe", se alătură campaniei pro donare de organe

Motocicliștii erau porecliți donatorii de organe din cauza modului periculos în care circulau pe șosele. Au decis să transforme porecla în realitate, motiv pentru care conducătorii vehiculelor pe două roți se alătură ediției din acest an a campaniei pro donare de organe, lansată de Asociația Transplantaților din România (ATR)

Caravana ATR pornește și în 2015 în campanie prin țară.

„Pregătiți de oaspeți?", întreabă plini de nerăbdare 15 voluntari ATR, echipa de campanie, ce va ajunge anul acesta în 4 puncte importante ale țării. Ca și în cele 8 ediții anterioare, voluntarii sunt puși și în 2015 pe fapte mari. După succesul campaniei înregistrat în anii precedenți, ATR anunță cu optimism începerea unei noi ediții a campaniei de informare „Spune Da! Susține donarea de organe".

Surprize noi în campania 2015

Startul se dă la Câmpina, în data de 17 octombrie. Pe lângâ voluntari vor fi prezenți, printre alții, membrii ATR din oraș și împrejurimi, motocicliști și elevi. Campania din acest an va ajunge apoi în Pitești, Râmnicu Vâlcea și Cluj Napoca.

"Solidaritatea noastră, a celor ce am beneficiat de un transplant, cu generozitatea concetățenilor, oferă șansa celor aflați pe listele de așteptare să-și continuie drumul în viață. Practic, prin transplant te naști a doua oară. Ne dorim, ca prin Campania noastră oamenii să fie informați corect, să cunoască beneficiile acestei ramuri a medicinei de vârf și a procedurilor legale în să-și dae acceptul cu privire la donarea de organe", a declarat Gheorghe Tache, președinte ATR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel