Motiv de îngrijorare pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia

Mii de români își vor petrece vacanța sau concediul în Grecia și au devenit mai atenți la ce se întâmplă în aceste zile la Atena. Problemele pe care le au elenii în această perioadă au condus la un motiv serios de îngrijorare printre românii care urmează să plece în această vară în Grecia.

O ipoteză lansată în mediul virtual vorbește despre posibilitatea unor jafuri ce ar putea avea loc în Bulgaria, pe șoselele către Grecia, în condițiile în care turiștii sunt obligați să aibă la ei bani cash, dat fiind că nu își pot utiliza cardurile bancare.

Astfel de jafuri erau destul de frecvente pe vremuri pe rutele către Turcia, unde se știa că oamenii merg cu bani asupra lor, pentru a cumpăra mărfuri pe care să le aducă în țară.

Ce-i drept, de atunci au trecut ceva ani, iar lucrurile s-au mai schimbat între timp. Bulgaria s-a mai modernizat, dar lumea tot se teme de posibile jafuri.

Câtă vreme se puteau folosi cardurile, turiștii nu umblau cu sume mari de bani asupra lor. Acum însă, la un calcul simplu, putem constata că dintr-un autocar plin de turiști se pot fura sume totale chiar și de o sută de mii de euro.

Vezi și: Alexis Tsipras cedează, dar Angela Merkel îi dă cu flit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel