Monica Pop răspunde unor acuze grave: O mizerie, asta e!

Monica Pop a dat un răspuns dur la un val de critici primite de medicii care lucrează în spitalele de stat.

Monica Pop a dat un răspuns tăios celor care dau vina pe medici pentru fiecare deces din spitale. În privința celor care contactează infecții grave, renumitul medic oftalmolog dezvăluie că există și pacienți care sunt transferați din clinicile private și care au astfel de probleme pe care trebuie să le rezolve tot medicii din spitalele de stat.

"Pacientii se interneaza, pentru boli, multe din ele fiind infectii de toate felurile. VIN cu ELE, sint tratati si PLEACA de cele mai multe ori vindecati.Cind se mai poate si vin la timp.Ati separat vreodata pacientii care au venit cu infectii, septicemii de multe ori, de cei care au luat infectii din spitale? NU! Daca au venit cu infectii atit de grave , cu insuficienta multipla de organe si n-au mai putut fi salvati, i-ati bagat in aceeasi oala, desi nu aveau nici o legatura cu infectiile nozocomiale. Dimpotrivă!
Dar, ce pericol reprezinta acestia oentru colegii din saloane stiti? Unde si cum sa-i poti izola pe toti,? Iar multi dintre ei, cu igiena...cu profilaxia.. Numai noi, numai spitalul? Nu se poate! Medici, personal, pacienti, trebuie sa luptam "in echipă", ca daca unii "strica"ce fac ceilalti...Ca vin multi, zilnic!", susține Monica Pop.

Citește și: Iohannis, decizie. Pleșoianu: Am avut dreptate!

"Folosesc josnicia asta mincinoasă pentru a încerca să câștige voturi!"


"Daca unii pacienti au decedat in urma septicemiei cu care a venit, cu toate eforturile medicilor, i-ati cuantificat ca pierduti prin infectii intraspitalicesti. E CORECT? ! Stiti bine ca nu e! O MIZERIE ASTA E! (Ne) oameni mici (mult prea elegant spus), care n-au facut sanatatii decit mult rau, folosesc josnicia asta mincinoasa pt a incerca sa cistige voturi! Cu citiva care se preteaza sa dezinformeze si din cauza cauza carora MOR OAMENI!
Stiti ca sint si pacienti cu infectii grave transferati din clinici private in spitalele de stat pentru tratament special, in incercarea de a-i salva???!!!
A facut cineva vreo cercetare asupra pacientilor cu infectii, (multi vindecati, unii partial, altii decedati) in spitalele de stat si a provenientei lor?
Stiti cit de greu e tratamentul si cit de costisitoare e "sterilizarea" unui asemenea pacient?

DACA O SA CAUTATI , VETI AVEA SURPRIZE! MARI! CURAJ!", conchide renumitul medic.

Citește și: Nou FAKE NEWS dat în vileag. "Induce în eroare. Nu are nicio contribuție"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel