Monica Macovei sprijină GayFest 2011. Manifestarea are loc între 30 mai şi 4 iunie la Bucureşti

Monica Macovei
Monica Macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei este singurul politician care şi-a exprimat sprijinul pentru cea de-a opta ediţie a GayFest 2011,  eveniment care se desfăşoară în Capitală până la 4 iunie.

"Am trimis invitaţii mai multor partide din România, pentru a lua parte la acest eveniment, iar Monica Macovei a fost singurul politician care ne-a răspuns şi care şi-a exprimat sprijinul pentru această manifestare ce are ca scop respectarea drepturilor omului, fără discriminare pe orice motiv, inclusiv orientare sexuală sau identitate de gen", a precizat Florin Buhuceanu, reprezentant ACCEPT. Printre invitaţii speciali care au confirmat participarea la marşul de anul acesta se numără, potrivit organizatorilor, ambasadorii SUA, Marii Britanii şi Suediei, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Istvan Haller, şi reprezentantul Partidului Social Democrat din Germania, Johannes Kahrs.

Ajuns la cea de-a opta ediţie, manifestareamai  include, pe lângă tradiţionalul marş al minorităţilor sexuale, şi proiecţii de filme de scurt şi lung metraj, expoziţii de artă contemporană şi un recital cu arii din opere.

Marşul minorităţilor sexuale, cunoscut şi ca Marşul Diverstăţii, va avea loc sâmbătă, în intervalul 17.00-18.45, pe traselul Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei - Piaţa Izvor. La eveniment sunt aşteptaţi peste 300 de participanţi.

De remarcat, că fiecare ediţie a GayFest a fost marcată şi de contramanifestaţii  organizate în special de Noua  Dreaptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel