Monica Macovei nu-și dorește, acum, nicio funcție în BPN al PDL

monica_macovei
monica_macovei

Europarlamentarul Monica Macovei nu va candida la Convenția extraordinară a PDL, din 30 iunie, pentru nicio funcție de conducere, dar îi va susține pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu și va participa în campania electorală alături de colegi împotriva USL-ului și a pericolului restaurației.

Precizând că se va implica activ în acțiunea de coalizare a forțelor de dreapta, Monica Macovei a declarat pentru Mediafax: "Nu candidez la aceste alegeri interne pentru nicio funcţie de conducere în PDL. Îi voi susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu şi pe toţi cei care vor revigorarea şi reformarea PDL. Mă voi implica în acţiunea de coalizare a forţelor de dreapta şi voi participa în campania electorală, alături de colegi care împărtăşesc aceleaşi principii şi care au identificat acelaşi adversar comun: USL şi pericolul restauraţiei", a spus Monica Macovei.

De asemenea, europarlamentarul PDL a afirmat că refuzul de a candida pentru o funcție în conducerea partidului, nu este o decizie permanentă, ea susținând că, în funcţie de evaluările ulterioare, va decide dacă va cere încrederea membrilor PDL la Convenţia Naţională din 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel