Monica Iacob Ridzi şi-a făcut blog: Deschid acest blog într-o perioadă dificilă pentru cariera mea politică

monica iacob ridzi blog
monica iacob ridzi blog

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi şi-a creat un blog personal, prima postare fiind datată 15 decembrie.

„Am ezitat mult inainte de a deschide acest blog. Am inteles, insa, mai ales in ultimii ani, faptul ca o gresita comunicare in spatiul public poate conduce la denaturarea gesturilor, a opiniilor si, in final, a personalitatii mele. Am inteles ca, dincolo de inabilitatile de a-mi alege, uneori, prietenii si colaboratorii, viciile de a exprima, imediat si exact, puncte de vedere asupra problemelor tinand de activitatea mea profesionala ori de realizarile si esecurile in plan personal, se pot contabiliza, intr-un tarziu, necrutator“, scrie Monica Iabob Ridzi pe blogul personal.

„Deschid acest blog intr-o perioada dificila pentru cariera mea politica. O perioada de care sunt constienta, pe care o anticipam si care, dincolo de efectele ei nefaste in plan profesional si personal, imi arata cine imi ramane aproape si cine se dezice de mine, imi arata unde am gresit, unde am fost naiva si, poate, ce trebuie schimbat din temelii“, îşi explică Monica Iacob Ridzi gestul.

„Deschid acest blog dupa o perioada semnificativa in care m-am retras din spatiul public, pentru ca inca mai cred in buna-credinta. Si in valoarea comunicarii de fond, in valoarea argumentelor nu intotdeauna convenabile, in valoarea constructiei, nu a disolutiei. Si, pentru ca, la urma-urmei, cred, cu indarjire, in viitor“, adaugă membrul PDL.

Citeşte şi:

Monica Iacob Ridzi, pe blog: În două trei luni, procurorii vor finaliza acest dosar. Daniel Morar: În cazul de faţă, procurorii vor folosi celelalte mijloace de probă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel