Mohamed Salah ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istorie

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Mohamed Salah ar putea deveni cel mai scump jucător din istorie.

Mohamed Salah este unul dintre cei mai prolifici jucători din lume. Egipteanu a înscris pentru Liverpool în acest sezon de 37 de ori în 43 de partide, stârnind interesul mai multor cluburi mari din Europa, printre care și Real Madrid.

În vârstă de 25 de ani, prestațiile excelente ale lui Salah au atras atenția giganților din fotbal, ceea ce i-a determinat pe cei de la Liverpool să-i fixeze prețul de vânzare. Mai exact, clubul care va dori să-l cumpere pe egiptean, va trebui să fie dispus să plătească nu mai puțin de 225 de milioane de euro, ceea ce l-ar transforma drept cel mai scump jucător din istorie. 

Salah, în competiție cu Messi

Fostul mare jucător englez Ian Wright a declarat în presa engleză că Liverpool nu-l va putea păstra pe Salah dacă madrilenii vor face o ofertă concretă: „Situația lui Salah nu doar că seamănă, ci este identică cu cea a lui Coutinho. Și știm cu toții cum s-a încheiat precedenta poveste", a declarat Ian Wright pentru The Sun.

Salah se luptă pentru trofeul „Gheata de Aur", aflându-se în competiție cu Lionel Messi. Salah are 28 de goluri în Premier League, iar Messi 25 de reușite în La Liga. Lewandowski și Ronaldo au câte 23 de goluri în Bundesliga, respectiv La Liga.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel