Modificările legilor Justiţiei, interes în Germania. Tudorel Toader, discuţii

Legile justitiei, Tudorel Toader
Legile justitiei, Tudorel Toader

Legile justiţiei și noile coduri, precum și modificările aduse prin acestea au fost discutate de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu oficiali din Germania.

Legile justiţiei și noile coduri, precum și modificările aduse prin acestea au fost discutate de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu oficiali din Germania, în cadrul unei întrevederi care a avut loc luni, 21 mai.  Tudorel Toader și secretarul de stat Marieta Safta au avut o întrevedere cu Gunther Krichbaum, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german (Bundestag), însoțit de ministrul plenipotentiar Kai Hennig, adjunctul Ambasadorului Republicii Federale Germania în România.

Discuțiile din cadrul întâlnirii au purtat, în principal, asupra reformelor aduse justiției, ministrul justiției precizând faptul că România a trecut printr-o reformă masivă, structurală a sistemului judiciar, astfel cum s-a constatat inclusiv de către Comisia Europeană în ultimele rapoarte din cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare. De asemenea, a fost prezentat stadiul în care se află în acest moment legile justiției și noile coduri, precum și modificările aduse prin acestea, informează Ministerul Justiţiei. 

Cei doi oficiali din cadrul Ministerului Justiției au manifestat deschidere în vederea continuării bunei colaborări, atât în materia cooperării judiciare, cât și în domeniul luptei împotriva corupției. Întâlnirea a reprezentat o oportunitate deosebită de consolidare a relației de colaborare cu partenerii europeni și de manifestare a sprijinului reciproc în vederea promovării valorilor comune, se arată în comunicatul de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel