Morți misterioase în rândul celor mai controversați români. Coincidență stranie

Încă o moarte suspectă în rândul celor mai controversați români.

Genică Boerică, unul dintre cei mai căutați condamnați români, ar fi murit în Mexic. Știrea a fost anunțată de presa din Oltenia, este vorba de punctochit.info și republicaoltenia.ro. Cele două publicații online citează apropiați ai familiei atunci când anunță moartea lui Genică Boerică.

"Surse apropiate familiei lui Genică Boerică susțin că acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit după ce fusese condamnat la închisoare cu executare”, a anunțat prima dată publicația punctochit. info. Republicaoltenia. ro detaliază, precizând că acesta ar fi murit marți.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dolj nu au putut nici confirma, nici infirma decesul acestuia. "Noi nu am fost anunțați de un eventual deces. Nu știm să fi murit. Familia anunță autoritățile. Noi nu avem și formații în acest sens nici de la familie, nici de la Ambasada din Mexic", a precizat de la IJP Dolj pentru EVZ.

Genică Boerică era căutat de autorități de peste un an, fusese localizat la un moment dat în Orientul Apropiat, conform unor surse din cadrul Poliției. Celebrul interlop al anilor '90 avea două condamnări definitive din 2014.

Milionar român, moarte suspectă în avion

Nu este prima dată când oameni de afaceri controversați au parte de morți suspecte în destinații departe de țară.

Costel Comana, afacerist român, anchetat pentru fapte de corupție, s-a sinucis în toaleta unui avion cu destinația Costa Rica. Plecase din Brazilia. Milionarul Costel Comana s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi și ar fi consumat droguri înainte de acest moment.

Costel Comana, 53 de ani, avea probleme cu justiția. El era urmărit, fiind acuzat de dare de mită în dosarul subvențiilor acordate ilegal către Regiotrans. Potrivit revistei Forbes, omul de afaceri român figura în Top 500 miliardari.

Încă un deces misterios

La finalul lui 2014, Cătălin Chelu (47 de ani), cel care poate fi denumit „lupul țepar" al bursei autohtone-BVB, a murit într-o clinică din deșertul din Iordania, acolo unde se ascundea de autoritățile române pentru a nu fi întemnițat șase ani, pedeapsa primită în Dosarul „Mită la MAI". 

Amintim că în luna septembrie 2014, Curtea de Apel București i-a stabilit o sentință definitivă de șase ani cu executare pentru mită. În 2010, omul de afaceri originar din Galați a vrut să-l mituiască pe generalul Dan Valentin Fătuloiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), chiar în sediul ministerului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel