MM Stoica, noi ironii după ce Dinamo a ratat play off-ul

MM Stoica a așteptat cu interes meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo București, pentru play off-ul Ligii I. Astra a câștigat duelul, iar Dinamo a rămas să jaoce în play-out. 

Astfel, directorul sportiv al FCSB a ținut să lanseze o nouă ironie la adresa dinamoviștilor. Imediat după finalul partidei, MM Stoica a postat pe pagina personală de Facebook mesajul:

„Acel moment cînd realizezi cât contează golul lui Teixeira”.

MM Stoica nu s-a oprit aici. Acesta a continuat să-i ironizeze pe „câini":  „Noi cu Lazio, ei cu Juve. Nu e așa rău în play-out. Patru meciuri în plus, șanse de a face puncte și a-ți îmbunătăți coeficientul... Sau nu, coeficient e doar la UEFA. Pffff!”, a mai postat oficialul vicecampioanei pe pagina sa personală de Facebook. 

 

Dispută reaprinsă la derby

Disputa dintre Mihai Stoica și dinamoviști s-a reaprins odată cu ultimul derby de pe Arena Națională, încheiat 2-2. După meci, MM Stoica a spus că a fost înjurat pe tot parcursul confruntării și pentru acest lucru, a ținut să răspundă provocărilor lansate de o parte a suporterilor dinamoviști.

„Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din considerație pentru conducători, antrenori și fotbaliști (mai ales pentru Torje, pe care l-am apreciat mereu). Cu toate acestea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului. Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira... și un mic X la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel