MM Stoica, înjurături: Cineva trebuie să ia măsuri împotriva acestui om

Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Dan Petrescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj a înjurat arbitrii la meciul cu CSM Poli Iaşi de vineri seară şi a cerut în mod public Comisiei de Disciplină să îl sancţioneze.

'Unii consideră că li se poate permite absolut orice. Am înţeles că Dan Petrescu a spus şi câte etape va fi suspendat după ce a făcut aseară (n.r. - la meciul CFR Cluj - CSM Poli Iaşi). Petrescu nu a protestat aseară, Petrescu a înjurat arbitrii. Că îşi înjură jucătorii e problema lui. Dar nu e normal să te comporţi aşa. Totul este o regie. De ce Petrescu nu îl împinge şi nu-l înjură pe Deac? Pentru că ştie că Deac nu i-ar permite aşa ceva. De ce Petrescu îl înjură pe Manea şi Păun? Pentru că sunt nişte copii, nişte băieţi bine crescuţi. Am lucrat cu Petrescu (n.r. - la Unirea Urziceni) şi ştiu că îl înjura pe Nicu Epaminonda pentru că ăla era mut şi niciodată nu îi răspundea. Dar pe Vasile Maftei nu-l înjura niciodată. Iar când Galamaz i-a spus să nu-l mai înjure pentru că nu poate juca, atunci Petrescu nu l-a mai înjurat niciodată. Deci se poate controla (n.r. - Dan Petrescu)', a afirmat Stoica.

Oficialul FCSB este de părere că un asemenea comportament nu trebuie trecut cu vederea chiar dacă Dan Petrescu a fost 'un jucător important pentru fotbalul românesc', iar acum este 'un antrenor de geniu'.

'Eu am fost suspendat o lună pentru că m-am bucurat excesiv la un gol, părăsind suprafaţa tehnică, cu Universitatea Craiova. Miriuţă a ajuns de se bucura prin peluză... deşi e puţin cam greu să nu ieşi din suprafaţa tehnică şi să ajungi în peluză, de fapt, e imposibil. Cred că de data asta cineva trebuie să ia măsuri împotriva acestui om (n.r. - Dan Petrescu). Se scoate în faţă trecutul... da, a fost un jucător important pentru fotbalul românesc, este un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu i se poate permite. Şi este a nu ştiu câta oară când face asta (n.r. - înjură arbitrii). Nu există un arbitraj perfect, s-a văzut şi în Champions League, dar de aici să ajungi să înjuri la modul ăsta... nici nu mai e vorba despre grosolănie, e spre penal. Petrescu crede că lui i se permite orice. Rămâne de văzut dacă înjurăturile se trec cu vederea de Comisia de Disciplină... sau poate chiar se premiază', a adăugat Mihai Stoica.

[citeste si]

Tehnicianul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost trimis în tribună de arbitrul Iulian Călin din cauza protestelor în minutul 87 al partidei cu CSM Poli Iaşi din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Liderul clasamentului s-a impus cu scorul de 2-1 printr-ul gol marcat în prelungirile partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel