Miting PSD-mesaj. Bogdan Chirieac: Faptul rămâne fapt

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că mitingul PSD nu poate să treacă neobservat în plan extern, în cotextul în care sute de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva abuzurilor.

Analistul Bogdan Chirieac susține că cei doi lideri ai partidelor, care au organizat mitingul împotriva abuzurilor, au avut mesaje politice puternice."Au fost mesaje politice puternice de la cei doi lideri, de la Liviu Dragnea și de la Călin Popescu-Tăriceanu. S-au angajat că vor lua măsuri împotriva statului paralel sau a statului subteran. Eu așa am înțeles" a declarat Chirieac. Cât despre puterea mesajului acestui miting, analistul susține că "este un mesaj și pe plan intern, fără îndoială, atâtea sute de mii de oameni o dată au impact fără doar și poate. Și pe plan extern este un mesaj puternic în sensul în care sute de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva abuzurilor. Sigur, poți coafa în multiple feluri aceste istericale, dar faptul rămâne fapt: sute de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva abuzurilor".

Referitor la gestionarea capitalului politic al PSD, Bogdan Chirieac susține că "s-au îndeplinit multe criterii politice în această seară, multe criterii de partid mare, ceea ce te aștepți la PSD".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel