Mirela Vaida: Pomohaci s-a supărat. Ce puteam să fac mai mult din postura de prezentator?

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida a făcut o dezvăluire despre Cristian Pomohaci.

Cristian Pohomaci ar fi trebuit să o cunune Mirela Vaida, dar înainte de ceremonie, a sunat-o și i-a zis că trebuie să plece în America.

De asemenea, prezentatoarea TV a povestit că preotul s-a supărat pe ea pentru că a vorbit, la tv, în emisiunea pe care o realizează, despre scandalul în care a fost implicat.

"Mi-a zis că mi-l trimite pe preotul Dragoș. Mi-a părut rău pentru că îl știam demult. (...) I-am dat un mesaj și i-am zis că indiferent de ceea ce se întâmplă, de ce se va decide, vreau să știți că-mi pare foarte rău de situația creată, îmi pare rău că și eu trebuie să vorbesc la televizor despre acest subiect. Am discutat o lună despre acest subiect, în fiecare zi, două ore. Nu mi-a răspuns la mesaj. Am înțeles de la avocatul lui că a fost puțin supărat pe mine pentru că și-ar fi dorit să fiu mai părtinitoare, adică să vorbesc despre lucrurile bune pe care noi le-am făcut împreună, dar nu aveam cum pentru că mie mi se dădeau clar niște subiecte cu probe audio, martori. Eu am spus, la TV, că l-am cunoscut, dar ce puteam să fac mai mult din postura de prezentator? Fiecare face ce vrea cu viața lui”, a povestit Mirela Vaida la România TV.

VEZI ȘI: Salarii uriașe: Top joburi foarte bine plătite în România

Dieta indiană. Slăbește 8 kg în 7 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel