Salarii uriașe: Top joburi foarte bine plătite în România

job
job

Există meserii foarte bine plătite în România unde angajatorii dau salarii mari pentru ca angajații să nu plece în altă parte.

DC Business a realizat un top al celor mai bine plătite meserii în baza analizei anunțurilor de recrutare plasate de firme pe site-urile de profil și a comparatoarelor de salarii paylab.ro și undelucram.ro. Din analiză au fost excluse funcțiile de conducere, piloții, avocații, coafezele, notarii și judecătorii ale căror venituri sunt greu de cuantificat.

Programatorii și inginerii de sistem conduc detașat în topul celor mai bine plătite job-uri, urmați îndeaproape de șoferii de TIR, sudorii în argon și de inginerii și economiștii supraspecializați.

Programator

Salariul mediu net la nivelul țării este de 3.614 de lei, însă aici întră atât programatorii debutanții cât și cei specializați pe anumite domenii. De exemplu, media salariului pentru un programator PHP este de 5.650 de lei, pentru Java este de 7.257 de lei, pentru Oracle este de 8.139 de lei, potrivit Playlab.ro. Salariul unui programator bun, cu minim zece ani experiență sare de 10.000 de lei, potrivit anunțurilor din piață.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel