Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, are COVID-19

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Mirel Rădoi, selecţionarul naţionalei României, are COVID-19. Testul pozitiv vine cu doar câteva zile înainte de meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022. 

"Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor", a declarat Mirel Rădoi, conform unui comunicat al FRF.

În aceste condiţii, conferinţa de presă programată să se desfăşoare miercuri, 17 martie, la Casa Fotbalului, cu prilejul startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, nu va mai avea loc.

Selecţionerul va efectua teste suplimentare în următoarele zile pentru clarificarea situaţiei, precizează FRF.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel