Mirel Rădoi, RĂSPUNS după ce Gigi Becali i-a cerut DEMISIA: E un semn de DISPERARE

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mirel Rădoi a reacționat, după ce nașul său, Gigi Becali, a declarat că după ultimele rezultate, ar trebui să-și dea demisia. 

Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că, date fiind ultimele rezultate, Rădoi ar trebui să lase locul altcuiva pe banca echipei naționale.

Mirel Rădoi a reacționat și a mărturisit că îl doare foarte tare faptul că tocmai nașul său, Gigi Becali, i-a cerut demisia. În acest context, Rădoi a amintit de mai multe momente în care și-a arătat loialitatea față de latifundiar. 

„Nu aș vrea să intru într-o polemica pentru că am văzut că sunt foarte multe critici, dar nu pot să am așteptări de la oameni pe care nu îi cunosc. Primul care a ieșit să îmi dau demisia a fost nașul meu. Cum să nu mă doară? Când ești pe marginea prăpastiei, măcar să fi întins o mână. Aș putea să am anumite episoade și să le enumăr aici, dar nu știu dacă mai contează. Că să ai demnitate, eu o văd altfel.

Nu știu dacă e bine să îi răspund nașului meu, dar să nu uite că în 2015 când m-a sunat să vin antrenor eu am renunțat la tot. La bani, la carieră, mi-am lăsat nevasta gravidă în 5 luni, am lăsat casa, tot. Ăla e un gest de demnitate. Am venit să dau o mână de ajutor cu cea mai mare plăcere.

La fel, eu și Olaroiu am fost singurii oameni care a fost să îl viziteze la penitenciar și el ne-a zis că suntem singurii care au venit fără niciun interes. În rest toți veneau să îi ceara câte ceva.

La fel și cu cazul ‘valiza’, noi l-am luat toți pe ‘nu’ în brațe pentru el. Și ce s-a întâmplat la sfârșit? Fiecare cu avocatul lui, cu fapta lui… Asta înseamnă demnitate. Eu nu am intenția să mă răzbun pe vreun jucător sau pe cineva, asta ar însemnă că mă răzbun pe suporterii României. Singurul interes comun pe care îl avem este să avem rezultate.

Eu cred că e un semn de disperare în momentul de față la Gigi Becali și oarecum îl înțeleg. Mă gândesc că Steaua nu mai e calificata în cupele europene și ca să crească suma de transfer a jucătorilor, ei trebuie să fie prezenți la echipa națională!”, a spus Mirel Radoi la Pro Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel