Mirel Rădoi, noul manager al echipei naționale de tineret a României

Mirel Rădoi este noul manager sportiv al echipei naționale U21 a României.

„Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică", a declarat Mirel Rădoi.

Răzvan Burleanu s-a declarat foarte încântat de noua mutare de la FRF.

„Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare. Este foarte important pentru tinerii jucători români să se formeze sub îndrumarea unui fost internaţional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spiritul lui de învingător", a declarat Burleanu.

Mirel Rădoi, un fost fundaş în vârstă de 36 de ani, are 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri, el participând şi la EURO 2008. Ca fotbalist, Rădoi a debutat la Extensiv, apoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009. Ulterior, el a jucat la formaţiile Al-Hilal Riad (Arabia Saudită), între 2009 şi 2011, Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), între anii 2011-2014, Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), în 2014-2015, şi Al-Arabi (Qatar), în 2015. Rădoi a antrenat-o pe Steaua în prima parte a sezonului 2015-2016.

România, amical cu Anglia


Naţionala U21 a României, antrenată de Daniel Isăilă, va juca un meci amical cu selecţionata similară a Angliei, în deplasare, pe 24 martie, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Următorul meci oficial al naţionalei Under-21 a României este cel cu Portugalia, din luna septembrie. În clasamentul grupei sale de calificare, România ocupă primul loc, cu 12 puncte (6 jocuri), urmată de Bosnia, 9 p (5 j), Portugalia, 7 p (4 j), Ţara Galilor, 7 p (5 j), Elveţia, 7 p (6 j), Liechtenstein, 0 p (4 j).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel