Mirel Rădoi îi dă replica lui Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Selecţionerul României U21, Mirel Rădoi, i-a transmis o replică patronului FCSB, Gigi Becali, care i-a cerut să nu-l mai ţină pe Florinel Coman pe bancă. Rădoi a spus că la echipa naţională nu se dau telefoane pentru a se ordona schimbări.

Mirel Rădoi şi-a apărat jucătorii: "Dacă vom scoate cel puţin un rezultat de egalitate, cu siguranţă va ieşi lumea în stradă. Nu aş vrea să profite cineva de această emulaţie din jurul băieţilor. Acest lucru mă deranjează. Mă refer aici la naşul meu (n.r. Gigi Becali). Trebuie să înţeleagă că lucrurile aici sunt foarte clare. Va juca cine se antrenează şi poate ajuta din start sau pe parcursul meciului. Aici nu e că dacă vedem ceva la televizor sunăm să facem o schimbare", a spus Mirel Rădoi, duminică, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Franţa.

Ce declarase Becali

După victoria cu Anglia, scor 4-2, Becali i-a transmis un mesaj lui Rădoi: "Nu te mai juca cu băiatul ăsta care te-a califcat. Ăsta ne-a calificat pe noi, Coman. Nu acum, în grupe. Dumnezeu i-a arătat dreptatea. Mirele, fii drept! Chiar dacă ai tu cu naşul ceva, fii drept. Şi i-a demonstrat Dumnezeu. Şi acum cred că o să fie drept. Ştiu eu ce are el, de ce nu-l bagă pe Coman? De ce nu joci cu Coman, că e cel mai bun jucător al nostru? Bine, probabiul e mai bun ăsta, atacantul, cum îl cheamă, Puşcaş. Bine că a ieşit, dar vreau să zic", a spus Becali, la Digi Sport, amintește Mediafax.

România U21 înfruntă luni Franţa, de la 22:00, în ultimul meci din faza grupelor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel