Mirel Rădoi este noul antrenor al Universităţii Craiova. Primele declaraţii

Captură video
Captură video

Mirel Rădoi a fost numit oficial în funcţia de antrenor al echipei Universitatea Craiova. 

”Trebuie să recunosc că sunt puțin emoționat. Mă bucur sa fiu aici, din punctul meu de vedere este un eveniment. Nici nu o să auziți cuvinte mărețe de la mine, pentru că am venit să muncesc, să rezolvăm problemele de aici. Dacă n-ar fi probleme, n-aș fi ajuns aici, trebuie să fim sinceri.

Aș vrea să-i mulțumesc lui Laszlo Balint și staff-ului său. Vom lua lucrurile bune și vom încerca să schimbăm ce n-a mers bine. Nu putem să promitem ceva ce nu avem în mână. Cel mai important test este meciul de joi.

Da, este un vis îndeplinit. Voiam ca la un moment dat să ajung la unele cluburi la care am jucat sau am vrut să joc”, a declarat Mirel Rădoi, conform Digisport.

Gigi Becali ştia că Rădoi va semna cu Craiova 

”Știam de Rădoi. Adică nu știam 100%, dar bănuiam. Sunt niște lucruri pe care le mai vorbesc și eu cu ăla, cu ăla. Am vorbit și cu finul, dar el nu a confirmat niciodată că se duce. Dar știți după ce mi-am dat seama? Eu l-am întrebat de Dulca și el mi-a spus mie.

Nu prea voia să îmi zică. ’Nu știu ce, că la-la’. Eu îl întreb ce părere are de Dulca și el o lălăia. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Până la urmă a zis ’da, mă, nașule’.

Și atunci eu mi-am dat seama. Că înseamnă că au tatonat atunci. Am văzut că și Rotaru mai vorbește de noi, atunci vorbesc și eu despre ei. Nu cu dușmănie, deși suntem în concurență”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

Cu toate astea, Becali crede că Rădoi trebuia să semneze de vineri cu Craiova. 

"Dacă are curajul ăsta Rădoi, bravo lui! Eu, dacă era în locul lui, spuneam "vin vineri dimineaţă la antrenament". Adică după meci. Păi, la noi, Dică a avut curajul (n.r. să preia echipa în locul lui Toni Petrea) pentru că a văzut echipa aia (n.r. Saburtalo), noi eram peste ei.

Aici, nu ai văzut ca ucrainenii joacă la fel ca Barcelona? Paca, paca, paca, paca! Păi, nu e numai să poți, dar aici oamenii pasează, îi năucesc. Zici că sunt brazilieni", a comentat Gigi Becali la Pro Arena.

Antrenorul Laszlo Balint, demis de la CS Universitatea Craiova

Clubul de fotbal CS Universitatea Craiova a anunţat, marţi, într-un comunicat publicat pe un site de socializare, rezilierea contractului cu antrenorul principal Laszlo Balint după mai puţin de două luni de la instalare. 

”Mulţumim, Laszlo Balint! Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa! Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, se precizează în comunicatul publicat pe pagina oficială de Facebook a grupării.

Cel mai probabil, la conducerea tehnice va fi numit fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Mirel Rădoi. Antrenorul Laszlo Balint (43 de ani) a fost instalat în 13 iunie la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el înlocuindu-l în funcţie pe tehnicianul Laurenţiu Reghecampf.

El a condus echipa în patru meciuri din Superligă (o victorie, două egaluri şi un eşec) şi în trei din preliminariile Europa Conference League (o victorie, un egal, un eşec).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel