Mirel Rădoi, despre o eventuală revenire la FCSB: M-am certat cu nașul, ne-am împăcat

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

În contextul în care FCSB a rămas fără antrenor după despărțirea de Edi Iordănescu, Mirel Rădoi a fost întrebat despre o eventuală revenire.

Conducerea clubului de fotbal FCSB a anunțat, duminică după-amiază, despărțirea oficială de tehnicianul Edward Iordănescu.  

„Mulțumim, Edward Iordănescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți”, se precizează în comunicatul oficial al FCSB. „Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.”, se mai precizează în comunicat.

Ce spune Mirel Rădoi

„În momentul în care ai un contract, indiferent de sumă, dacă se achită clauză, ești nevoit să-ți faci bagajele. Îmi pare rău de Edi, suntem prieteni, știu cum lucrează. Cu el, FCSB ar fi fost o candidată serioasă la titlu. Mă văd antrenând chiar și în România, atât timp cât va exista un contract foarte clar, nu am de ce să nu antrenez în România. Fotbalul este o presiune prea mare ca să pot refuza ceva. În momentul de față, nu mă întorc la FCSB. Nu știu, totuși, ce se va întâmpla peste o săptămână. Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să ne certăm iar?", a spus Mirel Rădoi, după victoria cu Liechtenstein.

România câștigă cu Liechtenstein, dar ratează locul 2 și șansa de a juca barajul de calificare 

Naționala de fotbal a României a câștigat greu ultima partidă din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022, învingând Liechtenstein cu 2-0, cu golurile marcate de Denis Man și Nicușor Bancu. Macedonia de Nord a învins Islanda cu 3-1 și de pe locul 2 s-a calificat pentru barajul de calificare.

Denis Man a deschis scorul în minutul 8 și părea că tricolorii vor face scor. Stanciu a ratat un penalty în minutul 35 și a fost nevoie să se ajungă până în minutul 87 pentru ca Bancu să aducă liniștea. Una aparentă, pentru că la Skopje, Macedonia de Nord conducea cu 3-1 și obținea locul 2 în grupă, care duce la play-off-ul de baraj.

România a terminat pe locul 3 și a ratat și această campanie de calificare la Campionatul Mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel