Mirel Rădoi a convocat şase stranieri pentru următoarele două meciuri ale naţionalei Under-21

Selecţionerul Mirel Rădoi a inclus şase jucători care evoluează în afara României pe lista preliminară pentru următoarele două meciuri, cu Finlanda şi Irlanda de Nord, din Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021, a anunţat vineri FRF.

Cei şase stranieri de pe lista convocărilor preliminare sunt Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Marius Marin (Pisa/Italia), Denis Drăguş (Standard Liege/Belgia) şi Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca).

În noiembrie, naţionala U21 a României va disputa două partide din preliminariile EURO 2021: cu Finlanda, pe 14 noiembrie, de la ora 20:00, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, şi cu Irlanda de Nord, pe 19 noiembrie, de la ora 19:30, pe stadionul The Showgrounds din Ballymena.

România are 6 puncte din trei jocuri în această grupă de calificare.

Pentru campania care a demarat în această toamna sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.

Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele doua formaţii gazda, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele nouă câştigătoare ale grupelor şi cel mai bun loc doi. Celelalte opt formaţii clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în două manşe pentru celelalte patru locuri disponibile.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel