Mirel Magop, cel mai plimbăreț român, la "Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1

Mirel Magop, cel mai plimbăreț român, intră în Ultimul Trib, în Madagascar.

Șapte români de rând, de vârste și profesii diferite, au decis să se avânte în Madagascar, un tărâm complet diferit de tot ceea ce au văzut și trăit până acum. Printre cei deciși să își împingă limitele în "Ultimul Trib" se numără și Mirel Magop, românul care a parcurs pe jos zeci de mii de kilometri prin întreaga lume.

"Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Insula africană, un teritoriu în care spiritele încă sunt prezente în viața de zi cu zi, în care lacurile sau copacii sunt considerate sacre, iar de unele nu te poți apropia, le va fi casă celor trei triburi, formate din oameni de rând, sportivi și, respectiv, vedete. Inconștienți sau extrem de curajoși, cu toții cred că pot ieși învingători din această eventură exotică ce le va pune la încercare simțurile și abilitățile, însă numai unul dintre ei are șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Cine e Mirel Magop

Nimic din toate acestea nu pare să îl sperie pe Mirel Magop, unul dintre cei șapte membri ai tribului format din oameni de rând. La 49 de ani, Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma.

Mirel Magop spune că ar fi greu să îl sperie ceva în Madagascar după ce în ultimii zece ani s-a plimbat prin toată lumea, a dormit în case părăsite și pe sub poduri și a reușit să vadă America de Sud cu doar 130 de dolari în buzunar.
"M-am înscris în Ultimul Trib pentru că eu cred că pot să duc provocarea până la capăt. Eu am cam 1.200 de nopți dormite în cort, așa că nicio abandonare pe plajă nu mă afecteză, am stat zile în șir fără să mânânc, așa că nu cred că m-ar afecta prea tare. Chiar nu vreau la hotel, eu nu știu să mă răsfăț! În America de Sud am stat un an cu 130 de dolari și mi-am luat și bilet de întoarcere", povestește amuzat Mirel Magop.

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel